Buyers Showroom

Vi får ofta höra från våra kunder inom inrednings- och blomsterbranschen att marknaden blir alltmer snabbrörlig. För att sticka ut i en tuffare konkurrens krävs det förnyelse. Buyers Service är din partner som vågar sträcka ut handen och erbjuda handplockade och aktuella kollektioner med rätt funktion och design. Genom att varje år presentera två kollektioner med fler än 1000 nyheter i varje kollektion så lovar vi hög grad av förnyelse.

De allra flesta av Buyers kunder besöker oss ett par gånger per år i vårt fina showroom. Oavsett om du kommer med flyg, tåg eller bil så är det enkelt att besöka oss. I vårt showroom så visar vi den senaste kollektionen, men också många storsäljare i vårt breda utbud. Vi jobbar hårt för att vår utställning ska vara levande och kännas så inspirerande att man vill besöka oss igen.

Buyers Service finns till för kunder i Norden. Genom att jobba mot specifika länder så blir vi helt enkelt lite bättre på att välja ut kollektioner som passar oss skandinaver.

För de kunder som inte har möjlighet att besöka oss har vi också mobila utställningar med varje kollektion. Exempelvis är vi i Finland två gånger per år dit vi flyttar hela vår utställning.

Varmt välkommen att besöka oss! Hitta oss här >>

Handplocka din kollektion

Vårt sortiment av inredningsprodukter innebär ett stort urval av planteringsprodukter, glas, keramik och korgar tillsammans med vackra dekorationer och tillbehör. Allt detta hittar du i vårt showroom. De flesta som besöker oss brukar tycka bäst om att gå en stund för sig själva och ”känna på” produkterna.

Självklart hjälper vi på Buyers till med tips på trender och detaljer, men vi vet att våra kunder gillar att kunna välja själva och handplocka sin egen kollektion.

Efter att man har valt ut sin kollektion så återkommer Buyers omgående med komplett offert med priser och leveranstider. Vanligtvis tar detta bara någon dag. Det händer allt som oftast att Buyers kunder vill ha någon justering på en produkt. Det kan handla om allt från att ändra en färg till att ändra ett material. Detta är något vi verkligen gillar. Att våra handplockade kollektioner görs ännu mer kundunika.


Vi beställer & importerar

Buyers lagerhåller inte några produkter utan tillverkningen sker alltid efter våra kunders beställningar. På detta sätt kan vi skräddarsy lösningar för dig. Vi ser också till att det sker till en låg kostnad och till rimliga volymer.

Genom att samarbeta med noga utvalda leverantörer i Asien och södra Europa som vi litar på så minimerar vi våra kunders risker. Vi jobbar bara med leverantörer som vi vet håller leveranstider och som håller en bra kvalitetsnivå.

Det svåra är när man vill ha en kvalitetsstandard som är lika bra gång efter gång. Detta säkerställer Buyers Service. 

Vi fraktar det mesta med båt. Buyers säkerställer att alla beställningar produceras och lämnar kaj i tid. När man jobbar med olika säsonger vet man att det ofta är små marginaler man spelar med. Vem vill ha en leverans med julprodukter i januari eller ett sortiment med påskharar i maj? Buyers ser till att leveransen kommer i god tid och att alla krångliga papper för införtullning är klara.


Du distribuerar vidare

När kunders utvalda kollektioner kommer till hamn ser vi till att varorna först transporteras till vårt lager i Kungsbacka. På lagret kvalitetskontrolleras alla leveranser och vi säkerställer att vi levererar det som kunden har beställt och att avvikelser minimeras. Från vårt lager levereras sedan varje unik kundorder direkt till kundens lager. 

Vi kallar detta en riktigt smidig och kostnadseffektiv lösning. Buyers Service förenklar och kunden kan känna sig trygg i att få rätt leverans. På så sätt effektiviseras också nästa steg i distributionskedjan. Genom att slippa att kontrollera att godset inte är skadat eller fel på något annat sätt kan varan enkelt och smidigt lagerläggas direkt för vidare distribution.